.

Izrada internet sajta ili izrada web sajta

 

 

Izrada web sajta ili izrada internet sajta?

 

 


uvod
IZRADA WEB SAJTA


Web stranice su danas najvažniji način prezentacije proizvoda i usluga u svetu. Dostupnost 24 sata na dan, 7 dana u nedelji čini ih daleko najboljim marketinškim ulaganjem koje možete napraviti. Prilikom izrade web stranica vodimo se najvišim standardima kvaliteta i zadovoljstva naših klijenata. Svaka izrada web stranica je jedinstvena i svakom klijentu nudimo originalan web dizajn. Tokom izrade web stranica najveću pažnju posvećujemo SEO optimizaciji, kako bi Vaša web stranica postigla što je moguće bolje rezultate na pretraživačima.
 

proces izrade web sajta
IZRADA WEB SAJTA


Održavanje sastanka sa klijentom
Izrada predloga dizajna web sajta na osnovu informacija dogovorenih na sastanku
Dorada dizajna
Izrada osnovnog HTML/CSS templejta i ostalih web stranica
Postavljanje templejta na probni server
Programiranje backenda (CMS)
Programiranje frontenda
Testiranje i dorade
Puštanje u rad / postavljanje na web hosting

CMS (sistem za upravljanje sadržajem)
IZRADA WEB SAJTA


Koristimo naš CMS, razvijen od strane naših programera, zaključanog koda čime dobijamo veću sigurnost i mogućnost korištenja nekih gotovih rešenja, čime se ubrzava razvoj svake web stranice koju izrađujemo. CMS nudi sve potrebne mogućnosti da u svakom trenutku možete sami menjati sadržaj svojih web stranica i objavljivati sve potrebne informacije vezane za Vaše poslovanje.
Više informacija o našem CMS sistemu.

Održavanje web sajta


Nudimo održavanje internet sajta na dnevnom, nedeljnom i mesečnom nivou, a sve u zavisnosti od Vaših potreba.
U mogućnosti smo da Vam izradimo web sajt u našem CMS sistemu i da nam sve zahteve za izmene dostavljate na naš email. To praktično znači da Vi ne brinete o internet sajtu čime dobijate više vremena za završavanje svojih poslovnih obaveza.

 

Održavanje koda web sajta


Pored održavanja web sajta svaki sajt se sastoji od programskog koda koji ima zadatak da završi neke poslove (slanje emaila, prikaz proizvoda, sortiranje i prikaz informacija i drugo) te je neophodno održavanje tog istog koda i usklađivanje sa novijim tehnologijama, kako bi web sajt funkcionisao besprekorno.

 

Sigurnost web sajta


Za izradu web sajta ne koristimo besplatne CMS sisteme (Joomla, WordPress...), koji se mogu besplatno preuzeti na internetu, jer ne nude sigurnost.
U velikoj većini slučajeva koristimo naš, modularan CMS čiji je kod zaključan, a samim tim je samo nama poznat.

IZRADA WEB SAJTA - INFORMACIJE